Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
Vieraskirja  1  2  3  4  5  > [ Kirjoita ]

Nimi: Chica

25.04.2017 23:08
Waru ~ Dajan

Hymähdän huvittuneena "ihan rauha, ei se mitään. On juuri mukavaa nähdä pirteä sekä fiksu nuori soturi" nopeennan hieman vauhtia jo nähdessäni määränpään.

Nimi: Yo

19.04.2017 19:03
Dajan - Dajan

Luxy oli innoissaan ja sen olisi huomannut vähemmästäkin, hän hallitsi taitavasti vettä. Uiskentelin vedessä iloisin mielin, seuranani hopeaturkki. Kumppanini aikaan saamat asiat, kuten pyörre, kuplat sekä elementtitaidon osaaminen oli hienoa ja olin tuosta ylpeä. " Hmm.. entäs tämä?" Naurahdin ja teleporttailin metrin säteellä nartun ympärille, aina paikkaa vaihtaen.

Nimi: Ginweed95

06.04.2017 19:36
Dajan juoksi veteen sen jälkeen kun olin tätä kiusoitellut, uskaltaisiko hän mennä edes kun vesi on niin viileää.
"Kyllä minäkin uskallan!" huusin kumppanilleni ja juoksin tämän perässä veteen.
Sukelsin ja tullessani pintaan, roiskin Dajanin päälle vettä leikkisästi.
Tämän jälkeen keskitin ajatukseni ja aloin ajatusteni avulla luoda pyörrettä viereeni. Pian sain pienen pyörteen aikaiseksi ja tämän jälkeen loin kuplia jotka pulppusivat kauniisti pyörteessä.
"Katso Dajan!" sanoin innoissani kumppanilleni, vesi oli elementtini ja olin ylpeä taidoistani joten halusin esitellä niitä.

Nimi: Yo

04.04.2017 18:25
Dajan - Dajan

Luxy innostui joesta kovasti, tai siltä se ainakin vaikutti. Tuo myös kehotti minua maistamaan, siispä kumarruin varovasti itsekkin juomaan. "Etkö itse uskalla?" Kysyin toiselta leikkisästi, otin haasteen vastaan ja suorastaan juoksin veteen. Virtaava vesi tuntui kyllä hyvältä, vaikka viileätä olikin.

Nimi: Ginweed95

29.03.2017 18:54
Luxy ~ Dajan

Dajanin mielestä, ehdotukseni oli hyvä. Ja hän kertoi myös, että ei olisi enään pitkä matka, niin kuin olin muistellutkin. Pienen kävelyn jälkeen, saavuimme joelle.
"Oi miten kaunis joki", sanoin katsellen jokea virtaavaa jokea.
Menin lähelle jokea ja aloin lipomaan kielelläni vettä. Minulla oli kova jano. Juotuani, käänsin katseeni kumppaniini.
"Todella hyvää vettä, ihanan raikasta ja viileää. Maista ihmeessä!" sanoin lempeästi hymyillen Dajanille.
"Vaikka vesi on viileää, pakko tuossa on käydä kastautumassa kun kerran täällä ollaan. Kai uskallat?" jatkoin vielä.

Nimi: Yo

29.03.2017 00:09
Dajan - Dajan

Etenimme melkoisen reippaaseen tahtiin jokea kohti, kun Luxy kysyy minulta jotain. Hidastin vauhtiani ja katselin ympärillemme, vakavana tokaisten. " kyllä, olemme kohta perillä." Pidin hopeaturkin ehdotuksesta kastautumisen suhteen ja hymähdin tuota katsoen. " Hyvä ajatus, käydään vain! " Vastasin tuolle, samassa kiriten tahtiani. " perillä ollaan.." Huokaisen pienen kummun sekä sen päällä sijaitsevan suuren kiven jälkeen, täysillä virtaava joki oli edessämme.

Nimi: Ginweed95

28.03.2017 20:30
Luxy ~ Dajan

Dajanille sopi ehdotukseni, että menisimme käymään joella, koska se miellytti myös hänen silmäänsä. Hän myös lähti samantein kävelemään joelle päin vastauksensa annettuaan, joten niimpä minä lähdin hänen peräänsä. Huomasin Dajanin katselevan ympäristöä tarkasti. *Dajan on kyllä ihanan suojelevainen kun vahtii ympäristöäkin tuollalailla*, mietin mielessäni katsellen ihaillen Dajania.
Kävelimme melko kauan, ennen kuin aloimme olla lähellä jokea.
''Eihän tästä ole enään pitkä matka?'' kysyin varmistukseksi kumppaniltani. Siitä oli jo jonkin aikaa, kun viimeksi olin joella käynyt, mutta olin muistavinani, että tästä ei olisi enään pitkä matka.
''Niin ja voisimme käydä joessa kastautumassakin, vesi on kyllä varmasti viileää, mutta se olisi kivaa ja virkistävää'', jatkoin hymyillen Dajanille. Halusin meidän tekevän jotain erilaista kuin yleensä, kerrankin kun olimme vähän kauempana liikkeellä kaksistaan.

Nimi: Yo

27.03.2017 14:04
Dajan - Dajan

Kuuntelin Luxya tyytyväisenä. " Mennään vain, joki miellyttää myös minun silmää." Vastasin ja lähdin kohti jokea, olettaen hopeaturkin tulevan perässäni. Kuuntelin ympäristöä tarkasti, yritin vilkuilla ympärilleni. En halunnut yllättyä, mikäli jokin hyökkäisi.

Nimi: Ginweed95

22.03.2017 15:09
Luxy ~ Dajan

Dajan katosi kuin tuhkana tuuleen, vieden raadon mukanaan, mutta ei mennyt kauaakaan kun hän jo palasi takaisin luokseni ulvahtaen iloisesti sekä lempeästi.
"No siinäpä ei mennyt kauaa", sanoin ihaillen Dajania.
Katsoin tätä kirkkaan sinisillä silmilläni ja sanoin "mennäänkö käymään vielä joella juomassa? Ja muutenkin vähän ihailemassa jokea. Mielestäni joki on niin kaunis, kun vesi on sinisen kirkasta".

Nimi: Yo

22.03.2017 00:42
Dajan - Dajan

Hymyilin Luxylle ja poimin raadon selkääni, tai ainakin yritin. Lähdin jolkottelemaan tulosuuntaamme kunnes hävisin tyhjyyteen, matka oli nopea ja avatessani silmäni olinkin leirimme saalisluolan suulla. "helppoa.. " Mutisin itsekseni peuraa raahaten kohti pimeää luolan perää, ruhon jälkeen palasin teleportaten takaisin Luxyn luokse. " täällä ollaan! " ulvahdin iloinen että lempeä ilme kasvoillani.

Arium - Dajan

Warunin sanojen jälkeen yritin rauhoitella itseäni, lopetin siivilläni rehkimisen ja palasin rauhallisempaan. "Anteeksi, en saisi leuhkia sinulle.." Kuiskasin häpeissäni, en ollut varma olinko suututtanut toisen. Kiusallisena hidastin vielä tahtiani, jääden uroksen taakse. Mustat korvani painui pehmeää niskaani vasten, hengitin rauhallisesti ja katselin maisemia - ihan hiljaa, tyynesti.

Nimi: Chica

19.03.2017 09:49
Waru ~ Dajan

Lentelen tasaisesti Ariumin rinnalla ja katsahdan tuohon. "Näytät pitävän lentämisestä" sanon hymähtäen ja käännän pääni kohti taivasta sulkiensilmäni. "Harmi, minulla harvemmin on aikaa nauttia siitä..." sanon ja alan tarkkailla ympärilleni.

Nimi: Ginweed95

18.03.2017 20:03
Luxy ~ Dajan

Dajan ehdotti, että hän voisi teleportata raadon kanssa leiriin ja tulla sen jälkeen takaisin luokseni, niin kotimatkamme helpottuisi.
"No sopiihan se, minä olen syönyt tarpeeksi, odotan tässä kun sinä viet raadon leiriin", sanoin hymyillen kumppanilleni ja istuin alas.

Nimi: Yo

18.03.2017 19:20
Dajan - Dajan

Nyökkäsin Luxylle tuon kysyessä minulta samaa, mitä minäkin häneltä. Istahdin alas ja mietin raadon kohtaloa, voisin käyttää voimiani. "Voisin teleportata raadon kanssa leiriin, sitten palata takaisin luoksesi? Paluumatkamme helpottuisi.." Ehdotin toiselle samalla venytellen hartaasti.

Nimi: Ginweed95

17.03.2017 23:50
Luxy ~ Dajan

Nostin pääni ylös peurasta kun Dajan puhui minulle. "Kyllä hiipuu, entäs sinulla?" kysyin lempeästi hymyillen Dajanilta.
"Ja viedäänkö vaikka peuran rintapalat kotiin? Ne ovat ainakin mehukasta lihaa, emmäkä saa kannettua kuitenkaan kuin muutama lihapalaa", jatkoin keskustelua.

Nimi: Yo

17.03.2017 20:12
Dajan - Dajan

Seurasin Luxya hetken, hän oli niin erityinen. Upotin terävät hampaani peuraan, syöden siitä vain vähän. #onkohan muillakin nälkä..# Kysyin itseltäni laumaa ajatellen, mikäli peurasta ei jäisi paljoakaan jäljelle lähtisin yrittämään vielä onneani. " Noh, hiipuuko nälkä?" Kysyin vitsaillen hopeaturkilta.

Nimi: Ginweed95

17.03.2017 16:24
Luxy ~ Dajan

Dajan käveli luokseni peuran kaaduttua. Huomasin, että Dajanistakin oli mukavaa kun olimme yhdessä metsällä, ja hän mainitsikin asiasta ja sanoi siitä, että tätähän voisi tehdä useammin.
"Niin, on mukavaa metsästää yhdessä", sanoin hymyillen kumppanilleni.
"Nyt maistetaan onko tämä hyvää", sanoin ja puraisin hampaani lämpimään peuran reisilihaan.
"Oi että miten hyvää!" sanoin ja lipaisin huuliani. Jatkoin syömistä, vilkuillen samalla iloisinmielin Dajania.

Nimi: Yo

16.03.2017 20:56
Arium - Dajan

Lennän sujuvasti Warunin lähettyvillä, nautin lentämisestä paljon ja olin iloinen saavani jakaa sen jonkun kanssa. #tuuli tuntuu niin hyvältä, täältä ylhäältä näkee kaiken..# Ajattelin reviirinvartijaa kiinnostuneena vilkuillen.

Dajan - Dajan

Jolkottelin kohti Luxya sekä kaatunutta peuraa, äskeinen potku kohti hopeaturkkia säikäytti minut todella. Alfanaaraasta pitää löytyä sisua vaikka saisi itsekkin kärsiä, siitä kumppanini oli tehty. "Hienoa, eihän tämä nyt kovin vaikeaa ole. Tåtähän voisi tehdä useammin, olemme hyvä tiimi." Naurahdin kaunokaiselle lempeästi.

Nimi: Ginweed95

16.03.2017 19:11
Luxy ~ Dajan

Dajan haukahti kovaäänisesti ja peura lähti heti liikkeelle. Odotin vähän aikaa, kunnes peura oli kodillani ja hyppäsin pois puskasta, suoraan peuran kaulaan kii. Purin todella kovaa ja tunsin miten hampaani upposivat pehmeään lihaan. Peura kaatui iskustani. Irrotin otteeni hetkeksi, ennen kuin tein mitään enempää.
"Helppo saalis", sanoin naurahtaen Dajanille, mutta samalla hetkellä kun käänsin katseeni takaisin Dajanista peuraan, potkaisi tämä minua päähän ja kaaduin.
"Auh, tuota saat kärsiä", sanoin ja nousin takaisin jaloilleni. Tunsin miten veri valui poskeani pisin. Pian kuitenkin annoin peuralle armon iskun ja peura, oli kuollut.
"Dajan katso, saimme ruokaa!" sanoin innoissani ja hymyilin kumppanilleni.

Nimi: Chica

16.03.2017 16:14
Waru ~ Dajan

Katson narttua leikkisästi naurahtaen. "no innostusta riittää" Sanon ja lähden tasaista tahtia kohti pientä osaa reviiristämme ikitalven peitossa. # Hän vaikuttaa hyvin innokkaalta ja varmatahtoiselta, sisuakin näyttää löytyvän kiitettävästi. Hänestä tulee kyllä vielä mainio soturi # Mietin katsoen tuota sivusilmällä miettivä katse naamallani. Lähenemme määränpäätämme.

Nimi: Yo

16.03.2017 14:54
Dajan - Dajan

Nyökkäsin Luxylle ja lähdin kiertämään kauemmaksi, tarkoitukseani päästä peuran taakse. Siitä on kauan, kun viimeksi olin itse metsästänyt ruokani. Hiivin peuran takana varoen askeleitani, muutamien metrien päässä nostin kuononi kohti taivasta ja haukahdin kovaäänisesti. Peurahan tietenkin lähti välittömästi pakosalle, juoksin saaliimme perässä odottaen Luxyn yllätystä.

Nimi: Ginweed95

16.03.2017 00:00
Luxy ~ Dajan

Dajan lupasi ajaa peuran luokseni jos haluaisin napata sen. "Tottakai, menen tuohon viereiseen puskaan piiloon ja yllätän sen kun ajat sen kohdilleni", sanoin hymyillen kumppanilleni. Menin siis asemiini puskaan ja vinkkasin Dajanille silmää merkiksi siitä, että olisin valmis. *Ompas mukavaa olla metsästämässä Dajanin kanssa, laatuaikaa kahdestaan. Toivottavasti onnistun saamaan peuran kii*, mietin vielä hymyillen kohti ihanaa Dajania ja painoin tämän jälkeen päänikin piiloon pusikkoon, jotta peura ei huomaisi minua.

Nimi: Yo

15.03.2017 23:14
Dajan - Dajan

Jonkisen aikaa polkumme päättyi, suoraan keskelle metsää. Metsän rajamailla meille oli seuraa, ruskeapeura. Luxy innostui siitä ja katsoi minua kirkkain silmin, hetkeksi jumituin katsomaan tuota kuvankaunista neitoa. "Selvä, haluatko napata sen? Minä voin ajaa sen luoksesi." Puuskutin nartulle, otin haasteen vastaan.

Nimi: Ginweed95

15.03.2017 22:10
Luxy ~ Dajan

Dajan käveli ripeästi rinnallani. Kun lähtee kauemmas leiristä, tykkään että joku on seuranani, varsinki Dajan. Heti tunnen oloni paljon turvallisemmaksi. Kävelin niin kauan, että saavuimme havumetsälle, matka oli melko pitkä, mutta sujui nopeasti Dajanin seurassa. Kun astuin ulos sademetsästä, havumetsään, näin heti edessäni peuran.
"Dajan, katso! Otetaan tuo kii! Tuosta riittää syötävää vaikka kotiin viemisiksi!" sanoin innoissani kumppanilleni ja katsoin häntä kirkkaan sinisillä silmilläni.

Nimi: Yo

15.03.2017 21:34
Dajan - Dajan

"Saamanne pitää." Totesin tyytyväisena, kasvoiltani saattoi havaita pientä hymyä. Kävelin hopeaturkin rinnalla ripeästi, samalla seurailin ympäristöämme, olin ylpeä tästä laumasta sekä siitä miten Luxy vain paransi sitä. #mitähän metsällä on annettavanaan meille..# Ajattelin hartaasti pohtien, minulle tuttuun tapaan.

Nimi: Ginweed95

15.03.2017 20:55
Luxy ~ Dajan

"Jos mennään metsästämään, emme ole pitkään aikaan käynee yhdessä metsällä", vastasin lempeästi hymyillen kumppanilleni. "Ja olen muutenkin tylsistynyt, niin pääsisi vähän juoksemaan ja käyttämään voimia", jatkoin hymyillen. Käänsin kehoni tämän jälkeen kohti sademetsänreittiä, josta menisimme läpi kohti havumetsiä metsästämään

©2019 Sudenkosketus - suntuubi.com